27 Февруари 2012
1427405
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Свинско месо в гювеч
Свинско месо в гювеч
свинско месо
царевица от консерва
кисели краставички
моркови
червен лук
5-6 скилидки чесън
1-2 бр. картофи
1 ч.ч. вино
черен и червен пипер, сол, чубрица
Киселите краставички и морковите се нарязват на кръгчета. Картофите се нарязват на кубчета. Червения лук се реже на едро. Ако главичките са по-малки може да се нарежат само на две. Скилидките чесън се слагат цели и 1- 2 се нарязват на филийки. Месото се нарязва на хапки и се слага в гювеч заедно със всички продукти и подправките. Залива се с една чаша вино. Ако мислите, че течността е малко може да добавите и 1/2 чаша вода, но имайте в предвид, че червения лук също пуска сок. Пече се във фурната до готовност на месото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари