Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
1427405

Свинско месо в гювеч

Свинско месо в гювеч

продукти:

свинско месо
царевица от консерва
кисели краставички
моркови
червен лук
5-6 скилидки чесън
1-2 бр. картофи
1 ч.ч. вино
черен и червен пипер, сол, чубрица

приготвяне:

Киселите краставички и морковите се нарязват на кръгчета. Картофите се нарязват на кубчета. Червения лук се реже на едро. Ако главичките са по-малки може да се нарежат само на две. Скилидките чесън се слагат цели и 1- 2 се нарязват на филийки. Месото се нарязва на хапки и се слага в гювеч заедно със всички продукти и подправките. Залива се с една чаша вино. Ако мислите, че течността е малко може да добавите и 1/2 чаша вода, но имайте в предвид, че червения лук също пуска сок. Пече се във фурната до готовност на месото.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft