Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
1427409

Свински пържоли с гъби

Свински пържоли с гъби

Продукти:

свински пържоли от бута с дебелина 1 см
500 г пресни или стерилизирани гъби печурки
1 ч.ч. вино
сол
мазнина за пържене

Приготвяне:

Пържолите се начукват леко и се изпържват в малко мазнина до зачервяване от двете страни. Посоляват се и се нареждат в тенджера - ред пържоли, ред гъби. Най-отгоре се излива мазнината, в която са пържени пържолите и чашата вино. Оставя се да къкри на много слаб огън за 1 час. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft