5 Април 2012
673862
Славянски гювеч постен
Тюрлю-гювеч с месо
Бърза вечеря в гювеч
Пилешки гювечета
Гювече за двама в микровълнова фурна
Заек с гъби в гювеч
Гювечета със свинско
Манастирски гювеч
Свинско месо с картофи в гювеч
Гювечета с картофи
Славянски гювеч постен
* 1 глава лук
* 2 бр. чушки
* 2-3 бр. моркови
* 2-3 бр. картофи
* 200 г ориз
* 2 бр. домати
* магданоз
* сол
* черен пипер
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в 4-5 с.л. олио. Прибавят се нарязаните на кубчета моркови, чушки и картофи. Когато зеленчуците омекнат се слага добре измитият ориз и се задушава, докато оризът набъбне. Добавят се обелените и нарязани на ситно домати и магданоз и всички зеленчуци се изсипват в тава. Налива се 600 мл вода, подправя се със сол и черен пипер и се пече в умерена фурна, докато остане на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари