5 Април 2012
673853
Славянски гювеч постен
Тюрлю-гювеч с месо
Бърза вечеря в гювеч
Пилешки гювечета
Гювече за двама в микровълнова фурна
Заек с гъби в гювеч
Гювечета със свинско
Манастирски гювеч
Свинско месо с картофи в гювеч
Гювечета с картофи
Гювече за двама в микровълнова фурна
* 6 бр. картофи
* 3 бр. домати от буркан
* 3 бр. кренвирши
* 1 глава лук
* 100 г сирене
* 100 г топено сирене
* 1 с.л. червен пипер, чубрица, кимион, черен пипер
* 2 бр. яйца
* маргарин за намазване
Картофите се нарязват на кубчета, кренвиршите на колелца, лукът на полумесеци. Поставят се в намазана с маргарин йенска тенджера. Прибавят се и другите продукти като сиренето се натрошава, а топеното сирене се нарязва на тънки кръгчета. Прибавят се подправките и всичко се обърква, налива се около 100 мл вода и се слага в микровълнова фурна за 25 минути. След като е готово ястието се залива с разбитите яйца и са връща в микровълновата за още 2 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари