5 Април 2012
673853
Славянски гювеч постен
Тюрлю-гювеч с месо
Бърза вечеря в гювеч
Пилешки гювечета
Гювече за двама в микровълнова фурна
Заек с гъби в гювеч
Гювечета със свинско
Манастирски гювеч
Свинско месо с картофи в гювеч
Гювечета с картофи
Свинско месо с картофи в гювеч
* 1 кг свинско месо
* 1 кг картофи
* 2 глави лук
* 4 бр. настъргани домати (или от консерва)
* 4 бр. кисели краставички
* 1 с.л. брашно
* 2 ч.л. червен пипер
* целина, магданоз
* 3 дафинови листа
* около 10 зърна черен пипер
Картофите се нарязват на резени, лукът на едро, киселите краставички на полукръгчета. Месото се нарязва на парчета и се сварява заедно с дафиновия лист, черния пипер и сол по вкус. Слага се в гювеч и към него се прибавят останалите продукти (брашното се смесва с червения пипер и се размива с вода). Долива се чаша и половина от бульона, в който е варено месото, и се поръсва с олио. Пече се в умерена фурна, с капак, като накрая се отхлупва за да се запече ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари