5 Април 2012
673853
Славянски гювеч постен
Тюрлю-гювеч с месо
Бърза вечеря в гювеч
Пилешки гювечета
Гювече за двама в микровълнова фурна
Заек с гъби в гювеч
Гювечета със свинско
Манастирски гювеч
Свинско месо с картофи в гювеч
Гювечета с картофи
Гювечета с картофи
* 4 глави лук
* кренвирш, колбас или месо (пилешко или свинско)
* 4 бр. кисели краставички
* 4 бр. домати
* 4 бр. яйца
* 4 бр. картофи
* подправки по избор
* сирене
Лукът, картофите, киселите краставички и месото се нарязват и се разпределят в 4 гювечета. Ако се използва сурово месо се запържва предварително. Слагат се подправки на вкус. Най-отгоре се слага настъргания или нарязан домат и сирене по избор. Пече се докато картофите омекнат. Чуква се по едно яйце и се допича.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари