16 Януари 2012
817696
Спагети с риба тон по Италиански
Спагети с кайма и маслини
Спагети Соренто
Спагети Наполи
Спагети Тоскана
Паста а ла Карбонара
Спагети със зеленчуци и пилешко филе
Спагети по китайски
Спагети Карбонара със сметана
Спагети с доматен сос и кайма
Спагети Наполи
300 г спагети
600 г пасирани домати
50 мл зехтин
пресен босилек
2 скилидки чесън
50 г лук
сирене Пармезан
Спагетите се сваряват в подсолена вряща вода (не се слагат преди тя да е завряла). Междувременно в 50 мл зехтин се запържва около 50 г ситно нарязан лук и 2 скилидки чесън, добавя се доматеният сос, босилека и се подправя със сол и пипер. Когато спагетите са готови се добавят към соса и се оставя още малко да поври, за да поемат спагетите от вкуса на соса. Добре е да оставите спагетите леко сурови и ги доварете в соса. При сервиране се поръсват с настърган пармезан.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари