16 Януари 2012
817673
Спагети с риба тон по Италиански
Спагети с кайма и маслини
Спагети Соренто
Спагети Наполи
Спагети Тоскана
Паста а ла Карбонара
Спагети със зеленчуци и пилешко филе
Спагети по китайски
Спагети Карбонара със сметана
Спагети с доматен сос и кайма
Спагети Соренто
400 г спагети
1 ч.ч. зехтин
400 г топено сирене
500 г домати
1 връзка босилек
сол, черен пипер
Доматите се измиват, обелват се и се нарязват съвсем на дребно. Оставят се в тенджера. Прибавя се зехтина, солта, черния пипер и босилека. Разбъркайте добре и оставете соса да престои така около два часа. След това нарежете топеното сирене на кубчета и прибавете към доматите. Сварете спагетите в подсолена вода, изцедете добре и сипете в съда със соса. Разбъркайте бързо и сервирайте.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари