16 Януари 2012
817673
Спагети с риба тон по Италиански
Спагети с кайма и маслини
Спагети Соренто
Спагети Наполи
Спагети Тоскана
Паста а ла Карбонара
Спагети със зеленчуци и пилешко филе
Спагети по китайски
Спагети Карбонара със сметана
Спагети с доматен сос и кайма
Спагети Тоскана
Необходими продукти:
500 г сварени спагети
1 глава лук
100 г домати
50 г маслини
120 г гъби
100 г шунка
60 мл бяло вино
200 мл готварска сметана
босилек
сол
бял пипер
мазнина за пържене
Начин на приготвяне: Мазнината за пържене се загрява на умерен огън и се добавят маслините и лукът, нарязани на кръгчета и доматите на кубчета. След 1-2 минути пържене се добавят гъбите, нарязани на едро, шунката на ситно и подправките. Задушават се за около 2 минути, след което се прибавят виното и сметаната, разбърква се добре и се слагат и сварените спагети. Разбърква се отново и след 2 минути се сваля от огъня. Отгоре по желание може да се поръси с настърган кашкавал.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари