Спагети със зеленчуци и пилешко филе
500 г спагети
300 г прясно зеле
1 бр. морков
500 г пилешко филе
2 бр. яйца
брашно за овалване
олио за пържене
сол, магданоз, чили
1 глава лук
2-3 с.л. соев сос
3-4 скилидки чесън
Сваряват се спагетите в подсолена вода. След като са готови се изцеждат слагат се в купа и се прибавя соевия сос към тях. Пилешкото филе се нарязва на кубчета, овалва се в брашно и едно по едно се пържи в сгорещено олио до позлатяване. В отделен (по-голям) тиган се запържват двете яйца, като се разбъркват, към тях се прибавят зелето, нарязано на ситно и морковите, настъргани, прибавят се чилито, магданоза. След като е полуготово се слагат част от спагетите, според зависимост колко ще побере големината на тигана, запържва се за около 1 минута всичко това и се слага в купа. След това лука, нарязан на полумесеци и чесъна, на ситно, се запържват до златисто и след като са готови се прибавят към спагетите. Прибавя се и пилешкото филе всичко се обърква много добре.