16 Януари 2012
817683
Спагети с риба тон по Италиански
Спагети с кайма и маслини
Спагети Соренто
Спагети Наполи
Спагети Тоскана
Паста а ла Карбонара
Спагети със зеленчуци и пилешко филе
Спагети по китайски
Спагети Карбонара със сметана
Спагети с доматен сос и кайма
Спагети с доматен сос и кайма
500 г спагети
250 г кайма
доматено пюре или кетчуп
1 с.л. чесън на прах
олио
сирене
Спагетите се слагат във вряща вода да се сварят. През това време каймата се запържва в тиган с малко олио, като с шпатула се оформят малки топченца. Кетчуп или доматено пюре се разбъркват с чесъна на прах и сместа се сгъстява за няколко минути на бавен огън
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари