Вкусни и бързи спагети

вход през zajenata.bg
817702

Пастата се прави от тесто , замесено от брашно, вода и/или яйца. Използва се в ястия, в които тестото е основната съставка и се сервира със сосове и подправки. Има две основни категории: суха и прясна паста . Сухата паста се приготвя без яйца и може да се съхранява две години при нормални условия, докато в прясната участват яйца и може да престои само няколко дни в хладилника. Обикновено пастата се вари и се сервира с всякакъв вид сос, в зависимост от плътността и индивидуалните предпочитания.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft