Рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
596529

Телешко с гъби и вино в йенска тенджера

500-600 г телешко месо
400 г гъби
1 ч.ч. бяло вино
2 глави лук
5-6 бр. картофи
щипка черен пипер
70 г масло
сол
олио
магданоз
чубрица

Гъбите се нарязват и задушават с маслото. Месото се нарязва на кубчета и се запържва с малко олио за около 5-10 минути, прибавя се лукът нарязан на полумесеци, гъбите, картофите нарязани на кубчета, виното и подправките. Оставя се за още 5-10 минути на котлона, като се разбърква от време на време. След това всичко се изсипва в йенска тенджера. Съдът се захлупва за да може да се задуши ястието и се пече час - час и половина минути на 200 С.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft