14 Март 2012
376420
Тирамису
Тирамису с кисело мляко
Тирамису с бишкоти
Тирамису с маскарпоне
Тирамису с шоколадови пурички
Тирамису с лешници
Тирамису в ананас
Тирамису с извара
Тирамису със сирене
Сладоледено тирамису
Плодово тирамису
Тирамису с ягоди
Тирамису с кисело мляко
300 г безсолна извара
1 ч.ч. пудра захар
200 г кисело мляко
1 пакет сметана на прах (60 г)
200-300 г бишкоти
2 с.л. кафе
1 ч.л. захар
1 и 1/2 ч.ч. вода
какао
Смесват се изварата, захарта, сметаната и млякото. От тях се приготвя крем, като продуктите се разбиват с миксер за 5 минути до сгъстяване. Отделно бишкотите се топят в изстиналото кафе, приготвено от 1 и 1/2 ч.ч. вода, 2 с.л. кафе и 1 ч.л. захар. Бишкотите се редят в дълбок съд като след всеки ред се слага от крема. Отгоре се ръси обилно какао. Преди да се поднесе, сладкишът престоява няколко часа в хладилник.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари