Рецепти за вкусно тирамису

вход през zajenata.bg
376410

Тирамису с кисело мляко

300 г безсолна извара
1 ч.ч. пудра захар
200 г кисело мляко
1 пакет сметана на прах (60 г)
200-300 г бишкоти
2 с.л. кафе
1 ч.л. захар
1 и 1/2 ч.ч. вода
какао

Смесват се изварата, захарта, сметаната и млякото. От тях се приготвя крем, като продуктите се разбиват с миксер за 5 минути до сгъстяване. Отделно бишкотите се топят в изстиналото кафе, приготвено от 1 и 1/2 ч.ч. вода, 2 с.л. кафе и 1 ч.л. захар. Бишкотите се редят в дълбок съд като след всеки ред се слага от крема. Отгоре се ръси обилно какао. Преди да се поднесе, сладкишът престоява няколко часа в хладилник.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft