5 Февруари 2012
142150
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Френски палачинки с шоколад
120 г масло
120 г настъргани бадеми
120 г захар
6 бр. яйца
2 с.л. ром
50-100 г настърган шоколад
Начин на приготвяне
В купа се размесват бадемите, захарта, яйцата, омекналото масло и рома. Разбърква се добре, докато се получи кремообразна смес. С тази смес се намазва половината от всяка палачинка, добавя се малко настърган шоколад и се похлупва. Палачинките се нареждат в намазана с масло тавичка и се запичат в предварително затоплена до 180 С фурна.
При сервиране се поръсват с шоколад.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари