Рецепти за бърза вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Чушки с кашкавал на тиган
635684

Чушки с кашкавал на тиган

* 1.2 кг чушки
* 150 мл олио
* 200 г кашкавал
* брашно за овалване
* 2-3 бр. яйца

Чушките се почистват от семето, опичат се и се обелват. Яйцата се разбиват, а кашкавалът се нарязва на дълги парчета, които се поставят в чушките. Чушките се овалват в брашно, потапят се в разбитите яйца и се пържат до зачервяване. Поднасят се топли със салата.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft