3 Април 2012
635684
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Чушки с кашкавал на тиган
* 1.2 кг чушки
* 150 мл олио
* 200 г кашкавал
* брашно за овалване
* 2-3 бр. яйца
Чушките се почистват от семето, опичат се и се обелват. Яйцата се разбиват, а кашкавалът се нарязва на дълги парчета, които се поставят в чушките. Чушките се овалват в брашно, потапят се в разбитите яйца и се пържат до зачервяване. Поднасят се топли със салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари