Печена бяла риба рецепта
Гъби с пармезан
Пилешки крилца със сос
Шницели пане
Пържоли с кашкавал
Спагети Карбонара
Принцеси с кайма и кашкавал
Сьомга със сос
Сочни свински шишчета
Пилешки дробчета на шиш
Шницели пане
4 бр свински шницела
3 с. л. олио (зехтин)
смлян черен пипер
ПАНИРОВКА
брашно
1 яйце 1 ч. л. соев сос
галета
• Шницелите се измиват и се подсушават.
• Начукват се с широкото на ножа или с чукче за месо.
• Всеки шницел се поръсва с черен пипер.
• Шницелите първо се овалват в брашно и леко се изтупват, за да махне излишното брашно.
• Потапят се в разбитото яйце със соевия сос.
• Накрая се панират в галета.
• В тиган с дебело дъно се сгорещява мазнината.
• Шницелите се пържат около 3-4 минути от всяка страна (това зависи от дебелината на шницела).
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари