Печена бяла риба рецепта
Гъби с пармезан
Пилешки крилца със сос
Шницели пане
Пържоли с кашкавал
Спагети Карбонара
Принцеси с кайма и кашкавал
Сьомга със сос
Сочни свински шишчета
Пилешки дробчета на шиш
Печена бяла риба рецепта
4 дебели филета от бяла риба с кожата
1 с. л. зехтин
500 г коктейлни домати
50 г черни маслини без костилки
50 г кедрови ядки
шепа пресни листа босилек
сол
смлян черен пипер
зехтин
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 200 С.
• Рибата се подправя със сол и черен пипер.
• В голям тиган се загрява зехтинът.
• Добавят се парчетата риба с кожата надолу.
• Изпържват се 2-3 минути или докато кожата стане хрупкава.
• Рибата се прехвърля в огнеупорна тава, която е застлана с хартия за печене.
• Отгоре и отстрани се поставят доматите, маслините и орехите.
• Рибата се пече 12-15 минути.
• Изважда се от фурната и се разпределя по чинии.
• Всяка печена риба се поръсва с босилек и леко се полива със зехтин.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари