Печена бяла риба рецепта
Гъби с пармезан
Пилешки крилца със сос
Шницели пане
Пържоли с кашкавал
Спагети Карбонара
Принцеси с кайма и кашкавал
Сьомга със сос
Сочни свински шишчета
Пилешки дробчета на шиш
Гъби с пармезан
1 лимон
1 с. л. накълцан пресен розмарин
2 с. л. зехтин
300 г гъби (печурки)
20 г настърган Пармезан
сол и смлян черен пипер
• Фурната се загрява на 200 С.
• Гъбите се почистват и нарязват на филийки.
• Нареждат се в огнеупорна тава, застлана с хартия за печене.
• Лимонът се измива под течаща гореща вода и се подсушава.
• Настъргва се кората, а след това се изстисква сокът.
• В малка купа се разбърква лимоновата кора, розмаринът и зехтинът.
• Половината от получената смес се разпръсква върху гъбите.
• Пекат се 10 минути, след което се поръсват с Пармезана.
• Гъбите с розмарина и Пармезана се връщат и се пекат още 5 минути.
• Изваждат се и се поливат с останалия зехтин с лимоновата кора и розмарина.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари