Печена бяла риба рецепта
Гъби с пармезан
Пилешки крилца със сос
Шницели пане
Пържоли с кашкавал
Спагети Карбонара
Принцеси с кайма и кашкавал
Сьомга със сос
Сочни свински шишчета
Пилешки дробчета на шиш
Пържоли с кашкавал
4 свински пържоли от врат
2 с. л. олио или зехтин
сол
смлян черен пипер
50 г настърган кашкавал тип Витоша или Ементал
• Свинските пържоли се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.
• Напръскват се със зехтин и се покриват със "свежо" фолио.
• Начукват се с дървено чукче.
• Чугунен тиган (ако ползвате тефлонов се сипват 2 с. л. олио/зехтин) се загрява на среден огън.
• Пържолите се запичат от едната страна.
• Обръщат се и се поръсват с настърган кашкавал, който се разтопява, докато месото стане готово и от другата страна.
• Свинските пържоли с кашкавал се поднасят горещи със салата според сезона.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари