28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Бързи пилешки бутчета или крилца
4 бр. пилешки бутчета или 8 бр. крилца
1 опаковка зрънчо (аз ползвам Кроки)
1 кубче пилешки бульон
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. олио
50 г масло
Начин на приготвяне
Прави се смес от смления зрънчо, пилешкия бульон, черния и червения пипер. Измитите бутчета се овалват в сместа, слагат се в намазана с олиото тава, върху всяко бутче се слага парченце масло и се пече в силна фурна на 220 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари