Ястия с пилешко за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешко със сметанов сос
245469

Пилешко със сметанов сос

700 г пилешки гърди
300 г моркови
2 с.л. олио
3-4 скилидки чесън
1 с.л. соев сос
1/2 ч.л. риган
1/2 ч.л. пикантина за пиле
150 мл течна сметана за готвене
2 с.л. горчица
2 с.л. кетчуп
1/4 връзка пресен копър

Начин на приготвяне
В загрятото в тефлонов тиган олио първо запържваме нарязаните на полукръгчета моркови. Към тях добавяме месото, нарязано на ивички, нарязаните скилидки чесън, соевият сос ригана и пикантината. Задушава се докато месото остане на мазнина. След това прибавяме сметаната, горчицата и кетчупа. Разбъркваме за 2-3 минути и сваляме от огъня. Последно прибавяме нарязаният копър, разбъркваме и сервираме.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft