28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешко със сметанов сос
700 г пилешки гърди
300 г моркови
2 с.л. олио
3-4 скилидки чесън
1 с.л. соев сос
1/2 ч.л. риган
1/2 ч.л. пикантина за пиле
150 мл течна сметана за готвене
2 с.л. горчица
2 с.л. кетчуп
1/4 връзка пресен копър
Начин на приготвяне
В загрятото в тефлонов тиган олио първо запържваме нарязаните на полукръгчета моркови. Към тях добавяме месото, нарязано на ивички, нарязаните скилидки чесън, соевият сос ригана и пикантината. Задушава се докато месото остане на мазнина. След това прибавяме сметаната, горчицата и кетчупа. Разбъркваме за 2-3 минути и сваляме от огъня. Последно прибавяме нарязаният копър, разбъркваме и сервираме.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари