28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
5-6 бр. пилешки филета
соев сос
мазнина за пържене
За панировката:
1 равна ч.л. сол
1/3 ч.ч. вода
царевично брашно
2-3 с.л. кисело мляко
1 с.л. горчица
3 с.л. корнфлейкс
За декорацията:
шайби пресен морков
шайби прясна краставица
кетчуп
Начин на приготвяне
Пилешкото филе се поръсва със соев сос, покрива се с вода и се вари от 5-10 минути. Прецежда се. През това време от продуктите за панировка (без корнфлейкса) се разбърква гладка и гъста смес, като за кекс и тогава прибавяме корнфлейкса. Всяко парче филе се потапя в панировката и се пържи в силно загрятата мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари