28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Печено пиле с кашкавалена заливка
1 кг пиле или бутчета, филе
3 бр. яйца
3 с.л. прясно мляко
3 с.л. брашно
150 г настърган кашкавал
черен пипер
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на порции, които се посоляват и поръсват с черен пипер. Парчетата месо се овалват в брашно и се подреждат в намаслена тавичка. Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива ястието.
Пече се на 220 С около 30 минути - докато се зачерви кашкавала.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари