Ястия с пилешко за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено пиле с кашкавалена заливка
245469

Печено пиле с кашкавалена заливка

1 кг пиле или бутчета, филе
3 бр. яйца
3 с.л. прясно мляко
3 с.л. брашно
150 г настърган кашкавал
черен пипер

Начин на приготвяне
Месото се нарязва на порции, които се посоляват и поръсват с черен пипер. Парчетата месо се овалват в брашно и се подреждат в намаслена тавичка. Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива ястието.
Пече се на 220 С около 30 минути - докато се зачерви кашкавала. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft