28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешки хапки с кашкавал
1 бр. пилешко филе (пеперуда) - около 400 г
200 г кашкавал
1 бр. яйце
3-4 с.л. брашно
3-4 с.л. панировка или галета
сол, черен пипер
олио за пържене
соев сос, горчица, чеснов сос или сос по избор
Начин на приготвяне
Пилешкото филе се сварява, прибавят се солта и черния пипер. След като изстине, месото се накълцва на много ситно, добавя се настъргания кашкавал. Оформят се плоски хапки със силно притискане, така че да станат плътни. Овалват се последователно в брашното, яйцето и накрая в панировката. Пържат се в сгорещено олио. Поднасят се с няколко купички сосове (соев сос, горчица, чеснов сос или друг по избор).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари