28 Януари 2012
245469
Печено пиле с кашкавалена заливка
Арабско пиле 1001 нощ
Панирано пилешко филе с корнфлейкс
Пилешко със сметанов сос
Пилешки сач със зеленчуци
Бързи пилешки бутчета или крилца
Пилешки хапки с кашкавал
Сач кавърма
Пилешка фантазия с картофи
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешка фантазия с картофи
5 бр. пилешки пържоли
1 кг картофи
4 глави лук
3 бр. моркови
200 г заквасена сметана
чубрица
сух чесън
черен пипер
Начин на приготвяне
Задушават се в тиган нарязаният на полумесеци лук и нарязаните моркови. Нарязаното месото на лентички се слага в гювеча със задушените моркови и лук, прибавят се и нарязаните картофи, добавя се 1 ч.ч. вода, подправките и сметаната. Слага се във фурната на максимална температура около 30 минути, след което намалявате градусите на 150 С за около 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари