27 Март 2012
456095
Портокалова баклава
Кешкек
Гюлбаши
Турска салата
Пилаф по турски
Турско ашуре
Сач кавърма
Шиш кебап
Измир кюфте
Бяло сладко
Бяло сладко
* 400 г глюкоза
* 600 г пудра захар
* 3 бр. белтъци
* 3 бр. ванилия
Глюкозата и захарта се разбъркват и поставят на слаб огън. От момента на завирането ври точно 7 минути. Свалят се от огъня и се бъркат докато леко се охлади. Белтъците с ванилията се разбиват на сняг с 2-3 с.л. захар и внимателно прибавят към сладкото. Налива се в бурканчета, затварят се и се обръщат с капачките надолу. След като изстине се прибират на хладно. Консумира се с ледено студена вода, като лъжицата със сладкото е потопена в нея.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари