27 Март 2012
456075
Портокалова баклава
Кешкек
Гюлбаши
Турска салата
Пилаф по турски
Турско ашуре
Сач кавърма
Шиш кебап
Измир кюфте
Бяло сладко
Кешкек
* 500 г булгур или грухана пшеница
* 150 г олио (масло)
* захар за поръсване
* сол
Слага се да заври 1 и 1/2 л вода с малко сол. Булгура се измива в няколко води и се слага във врящата вода, като се бърка непрекъснато, докато стане на каша и няма несварени зрънца. Малко преди да се махне от котлона, се препържва олиото или маслото и се добавя към кешкека, бърка се докато го поеме. Готовия кешкек се сервира поръсен със захар или сирене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари