12 Април 2012
178181
Агнето е един от основните символи на Великден в Централна и Източна Европа. То се свързва Исус и неговата смърт. Тъй както агнето се пренася в жертва, така и Синът на Дева Мария е принесен в жертва преди Възкресението. Християнската традиция представя Исус като божи агнец. В много домове се спазва традицията на Великден да се яде агнешко на първия ден след 40-дневния пост.
Великденско агне с дреболии
Печено агнешко бутче с коняк
Великденско задушено агнешко
Агнешки котлети с кашкавал
Пълнено агнешко бутче за трапезата на Великден
Мариновани котлети за Великден
Великденски агнешки пържоли на грил
Агнешки котлети с вино за Великден
Великденски агнешки кебап
Мариновани агнешки котлети
Агнешки шишчета на Великден
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари