26 Януари 2013
1729503
Тутманик без втасване
Как се приготвя тесто за тутманик и мекици
Тутманик с мая рецепта
Тутманик лесна рецепта
Бърз тутманик рецепта
Тутманик с мас рецепта
Тутманик с кашкавал рецепта
Лесен тутманик
Как се приготвя тесто за тутманик и мекици
1000 гр.брашно тип 500
2/3 пак.мая
400 млкраве кисело мляко
1 бр.яйца
1.50 ч.л.сол
5 гр.захар
20 млолио
1 ч.л.сода бикарбонат
Прясната мая се размива в малко хладка вода
Брашното се пресява и в него се прави кладенче
В кладенчето се изливат киселото мляко, яйцето, солта, содата, олиото, захарта и размитата мая
Замесва се средно меко тесто, което не трябва да се меси прекалено много
Тестото се слага в найлонов плик, намазан с олио и се оставя в хладилника за една нощ.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари