Рецепти за вкусна капама за Коледните празници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Капама с няколко вида месо
682617

Капама с няколко вида месо

продукти:
3 бр. пилешки бутчета
500 г свинско месо
500 г телешко месо (или заешко)
500 г тънка наденица
1 кг гъби печурки
14 бр. зелеви листа - от кисело зеле
75 г масло
1 ч.ч. бира
1 с.л. червен пипер
40 мл олио


 приготвяне:
Сваряват се поотделно свинското и телешкото (заешко) месо. Гъбите се нарязват и се отделят 14 бр. зелеви листа. След това се нарязват двата вида месо на едри парчета, нарязва се и наденицата на 16 см. дълги парчета. В глинен гювеч се налива олио, отгоре пилешките бутчета, сол, малко гъби, покрива се с 4 бр. зелеви листа. Следващ ред - нарежда се свинското месо, сол, малко гъби, масло и се покрива отново с 4 бр. зелеви листа. Следващ ред - нарежда се телешкото месо, сол, гъби, след това се нарежда наденицата, пак гъби, поръсва се с червен пипер и се покрива всичко с последните 4 бр. зелеви листа. Оформя се добре и се залива с бирата и половин ч.ч. вода. Пече се на ниски градуси 2 часа.

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft