Рецепти за вкусна капама за Коледните празници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Капама с няколко вида месо
682617

Капама с няколко вида месо

 продукти:
5 бр. долни пилешки бутчета
5 бр. свински пържоли
2 бр. суджук
200 г телешко месо
250 г кайма
150 г ориз
2 глави лук
зелеви листа за сарми
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
черен пипер, сол
3 с.л. олио
1/2 ч.ч. червено вино

 приготвяне:
В олиото се запържват лука, червения и черния пипер, посолява се, изпържват се каймата и ориза. Ориза не трябва да се разварява напълно. Навиват се сармичките и се подреждат на дъното на гювеч. След това се подреждат телешкото месо, свинското и суджука. Накрая се слагат бутчетата. Подправя се с чубрица, сол, черен пипер, наливат се 1/2 ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. червено вино. Слага се в студена фурна и се пече на 200 С 2 часа.

1
2 3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft