Капама с няколко вида месо
Капама с пиле
Капама със заек
Капама с няколко вида месо
Капама със свинско и майорана
Коледна капама
Банска капама
Капама с пуйка
Капама с няколко вида месо
продукти:
5 бр. долни пилешки бутчета
5 бр. свински пържоли
2 бр. суджук
200 г телешко месо
250 г кайма
150 г ориз
2 глави лук
зелеви листа за сарми
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
черен пипер, сол
3 с.л. олио
1/2 ч.ч. червено вино
приготвяне:
В олиото се запържват лука, червения и черния пипер, посолява се, изпържват се каймата и ориза. Ориза не трябва да се разварява напълно. Навиват се сармичките и се подреждат на дъното на гювеч. След това се подреждат телешкото месо, свинското и суджука. Накрая се слагат бутчетата. Подправя се с чубрица, сол, черен пипер, наливат се 1/2 ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. червено вино. Слага се в студена фурна и се пече на 200 С 2 часа.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари