Капама с няколко вида месо
Капама с пиле
Капама със заек
Капама с няколко вида месо
Капама със свинско и майорана
Коледна капама
Банска капама
Капама с пуйка
Капама със свинско и майорана
продукти:
500 г пилешко филе
500 г свинско месо
150 г мариновани гъби
2 с.л. соев сос
3 с.л. горчица
1 с.л. майорана
3 глави лук
1/3 ч.ч. бяло вино
100 г кашкавал
100 мл пилешки бульон
сол
черен пипер
100 мл олио
приготвяне:
Месата се нарязват на хапки и се запържват в олиото, докато леко се зачервят. Изваждат се и се объкват с горчицата, соевия сос, майораната, солта и черния пипер. Лукът се нарязва на ивички, а кашкавала - на малки кубчета. В намаслен гювеч се изсипват половината от месата, слагат се нарязаните гъби, лука и кашкавала, и отгоре се изсипват останалите меса. Налива се бялото вино и бульона. Гювеча се похлупва и се слага в студена фурна. Пече се на умерена температура.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари