Рецепти за вкусна капама за Коледните празници

вход през zajenata.bg
682617

Капама с пиле

продукти:
1 бр. (800 г) пиле
дреболиите от пилето
1/4 ч.ч. (50 г) ориз
3-4 с.л. свинска мас
1 средно голяма кисела зелка
2 глави (100 г) лук
1 ч.л. (5 г) червен пипер
черен пипер
сол

 приготвяне:
Дреболиите на пилето се нарязват на ситно заедно със ситно нарязаният лук се задушават в част от мазнината. Прибавят се червеният пипер и оризът, леко сварен в подсолена вода. В пръстен гювеч се слага зелето, нарязано на едро, поръсва се с червения пипер и се залива с останалата мазнина. В средата се поставя напълненото пиле с оризовата смес. Ястието се пече в умерена фурна.

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft