Капама с няколко вида месо
Капама с пиле
Капама със заек
Капама с няколко вида месо
Капама със свинско и майорана
Коледна капама
Банска капама
Капама с пуйка
Капама с пиле
продукти:
1 бр. (800 г) пиле
дреболиите от пилето
1/4 ч.ч. (50 г) ориз
3-4 с.л. свинска мас
1 средно голяма кисела зелка
2 глави (100 г) лук
1 ч.л. (5 г) червен пипер
черен пипер
сол
приготвяне:
Дреболиите на пилето се нарязват на ситно заедно със ситно нарязаният лук се задушават в част от мазнината. Прибавят се червеният пипер и оризът, леко сварен в подсолена вода. В пръстен гювеч се слага зелето, нарязано на едро, поръсва се с червения пипер и се залива с останалата мазнина. В средата се поставя напълненото пиле с оризовата смес. Ястието се пече в умерена фурна.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари