3 Февруари 2012
1334312
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Качамак по поерторикански
Порции: 2
Необходими продукти:
200гр.царевично брашно 20гр.масло 200мл.вода 20гр. кашкавал
Начин на приготвяне:
Водата се изсипва в тенджера на слаб огън. Слага се маслото, настърган кашкавал и брашното. Трябва да се разбърка и да се получи смес наподобяваща жълто тесто. Слага се в хладилника за около 20,30 мин.
След това се оформя по желание и се пържи.
Добър апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари