Лесни рецепти за вкусни предястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пухкави панирани кашкавалчета
1334312

Пухкави панирани кашкавалчета

Порции: 40 броя
Необходими продукти:
800г. замразен кашкавал3 яйца500мл. бира100мл. газирана водабрашноиндийско орехче
Начин на приготвяне:
Отделно се разбиват белтъците и жълтъците. Към разбитите на пяна жълтъци се прибавя 400мл. бира, 100мл. газирана вода, брашно колкото да се получи смес с консистенция като на боза. Към разбитите белтъци се прибавя останалата бира. Продуктите се смесват и се оставят в хладилник поне 3-4 часа. Кашкавалът се разрязва на кубчета около 3/3 см, намокрят се и се овалват в брашно и след това в получената смес. Пържат се във фритюрник или в тиган с повече олио около 3 минути.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft