3 Февруари 2012
1334312
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Пухкави панирани кашкавалчета
Порции: 40 броя
Необходими продукти:
800г. замразен кашкавал3 яйца500мл. бира100мл. газирана водабрашноиндийско орехче
Начин на приготвяне:
Отделно се разбиват белтъците и жълтъците. Към разбитите на пяна жълтъци се прибавя 400мл. бира, 100мл. газирана вода, брашно колкото да се получи смес с консистенция като на боза. Към разбитите белтъци се прибавя останалата бира. Продуктите се смесват и се оставят в хладилник поне 3-4 часа. Кашкавалът се разрязва на кубчета около 3/3 см, намокрят се и се овалват в брашно и след това в получената смес. Пържат се във фритюрник или в тиган с повече олио около 3 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари