3 Февруари 2012
1334312
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Яйца с гъби
Порции: 4
Необходими продукти:
4 яйца 400г. пресни гъби 120г. сос майонеза маслини кисели краставички черен пипер магданоз прясно мляко сол
Начин на приготвяне:
Яйцата се варят твърди. Режат се на две по дължина. Жълтъците се разтриват със сварените и нарязани на дребно гъби. Ръсят се със сол и черен пипер. С тази смес се пълнят белтъците и се заливат с леко разредена майонеза. Отгоре всяко яйце се гарнира с малки рози от разбито масло, клонки магданоз и кисели краставички. Украсяват се с маслини. Яйцата се поднасят в обща чиния или всяко яйце поотделно. Може да се сервират и върху листа от къдрава салата, предварително добре измити и поръсени със сол, олио и оцет.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари