Лесни рецепти за вкусни предястия

вход през zajenata.bg
1334312

Яйца с гъби

Порции: 4
Необходими продукти:
4 яйца 400г. пресни гъби 120г. сос майонеза маслини кисели краставички черен пипер магданоз прясно мляко сол
Начин на приготвяне:
Яйцата се варят твърди. Режат се на две по дължина. Жълтъците се разтриват със сварените и нарязани на дребно гъби. Ръсят се със сол и черен пипер. С тази смес се пълнят белтъците и се заливат с леко разредена майонеза. Отгоре всяко яйце се гарнира с малки рози от разбито масло, клонки магданоз и кисели краставички. Украсяват се с маслини. Яйцата се поднасят в обща чиния или всяко яйце поотделно. Може да се сервират и върху листа от къдрава салата, предварително добре измити и поръсени със сол, олио и оцет.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft