3 Февруари 2012
1334331
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Пълнени яйца
Необходими продукти:
8 твърдо сварени яйца 50г. масло 50г. ситно настърган кашкавал 1 ч.л. горчица сол червен пипер черен пипер
Начин на приготвяне:
Яйцата се режат на 2 части по дължина изваждат се жълтъците и се омесват с маслото, кашкавала, горчицата и черния пипер. Пълнят се с белтъците със сместа поръсват се с червения пипер и се сервират върху маруля.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари