3 Февруари 2012
1334331
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Яйца с маслини
Порции: 4
Необходими продукти:
4 яйца 40г. маслини 80г. прясно мляко 400г. картофи магданоз сол олио оцет
Начин на приготвяне:
Обелените картофи се варят и се режат на тънки люспи. Подправят се със сол, олио и оцет. Нареждат се във вид на торта. Украсяват се с ладийки от твърдо сварени яйца, които са напълнени с пастет, приготвен от сварените и стрити жълтици, разбити с масло и смесени със счуканите обелени маслини. Ръбовете на ладийките (сварените яйца са разрязани по дължина наполовина) се мажат с яйце и се лепят с дребно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари