Лесни рецепти за вкусни предястия

вход през zajenata.bg
1334331

Яйца с маслини

Порции: 4
Необходими продукти:
4 яйца 40г. маслини 80г. прясно мляко 400г. картофи магданоз сол олио оцет
Начин на приготвяне:
Обелените картофи се варят и се режат на тънки люспи. Подправят се със сол, олио и оцет. Нареждат се във вид на торта. Украсяват се с ладийки от твърдо сварени яйца, които са напълнени с пастет, приготвен от сварените и стрити жълтици, разбити с масло и смесени със счуканите обелени маслини. Ръбовете на ладийките (сварените яйца са разрязани по дължина наполовина) се мажат с яйце и се лепят с дребно нарязан магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft