3 Февруари 2012
1334312
Пълнени гъби
Аспержи със сирене
Яйца с гъби
Яйца с маслини
Качамак по поерторикански
Кайма с картофи на фурна
Печени пиперки с пълнеж
Пухкави панирани кашкавалчета
Пълнени краставици със сирене
Пълнени яйца
Пълнени гъби
Порции: 12
Необходими продукти:
12 големи гъби 100 г. шунка 1 сварен картоф 2 яйца 1 ч.ч. заквасена сметана 50 г. масло 12 филийки тостерен хляб магданоз сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно гъбените пънчета и ги задушаваме в маслото с малко от магданоза и солта, до омекване. Прибавяме нарязаната шунка, настъргания на ситно ренде картоф, яйцата, 3 с.л. от сметаната сол и разбъркваме. Пълним гъбите с приготвената смес, оформяме във вид на конуси и ги поставяме намазана с масло тавичка върху филиика хляб. Печем 30 мин. като от време на време поливаме със останалата сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари