Лесни рецепти за вкусни предястия

вход през zajenata.bg
1334312

Пълнени гъби

Порции: 12
Необходими продукти:
12 големи гъби 100 г. шунка 1 сварен картоф 2 яйца 1 ч.ч. заквасена сметана 50 г. масло 12 филийки тостерен хляб магданоз сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно гъбените пънчета и ги задушаваме в маслото с малко от магданоза и солта, до омекване. Прибавяме нарязаната шунка, настъргания на ситно ренде картоф, яйцата, 3 с.л. от сметаната сол и разбъркваме. Пълним гъбите с приготвената смес, оформяме във вид на конуси и ги поставяме намазана с масло тавичка върху филиика хляб. Печем 30 мин. като от време на време поливаме със останалата сметана.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft