8 Април 2012
377660
Попска яхния за обяд в понеделник
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
Задушено месо в тенджера под налягане за обяд във вторник
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
Богата фасул яхния за вечеря в сряда
Винен кебап за обяд в четвъртък
Спанак с ориз в гювечета за вечеря в четвъртък
Спанак с яйца за обяд в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
800 г свинско месо
200 г гъби
100 г майонеза
800 г картофи
2 бр. моркови
2 глави лук
100 г кашкавал
100 г галета
1 кубче телешки бульон
черен пипер
20 г масло
Лукът и морковите се нарязват на шайби и се поставят в намазана с мазнина тава от йенско стъкло. Към тях се добавя месото, нарязано на кубчета, гъбите и картофите, също нарязани на малки кубчета. Всичко се овкусява с черен пипер и телешки бульон. Разбърква се и се доливат 2 чаши студена вода. Захлупва се и се слага в умерена фурна да се запече. След като са омекнали картофите и месото е почти готово, се добавят майонезата, кашкавала, нарязан на ленти и галетата. Оставя се отворена тенджерата да се запече и да се изпари водата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари