8 Април 2012
377660
Попска яхния за обяд в понеделник
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
Задушено месо в тенджера под налягане за обяд във вторник
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
Богата фасул яхния за вечеря в сряда
Винен кебап за обяд в четвъртък
Спанак с ориз в гювечета за вечеря в четвъртък
Спанак с яйца за обяд в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
1 кг кайма
1 глава лук
4–5 филии стар хляб
2 бр. жълтъци
2 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
2 бр. патладжани
2 ч.л. сол
1 и 1/2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. кимион
1 ч.л. червен пипер
2 бр. домати
2–3 бр. чушки
Лукът, магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а хлябът се накисва във вода. Каймата се омесва с лука, хляба, жълтъците, магданоза и чесъна и се овкусява с подправките. От каймата се оформят средни по големина кюфтета, които се нанизват на шиш, като се редуват с кръгчета патладжан, резен домат и парче чушка. Оформеният шиш се пече на скара около 10–20 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари