8 Април 2012
377682
Попска яхния за обяд в понеделник
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
Задушено месо в тенджера под налягане за обяд във вторник
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
Богата фасул яхния за вечеря в сряда
Винен кебап за обяд в четвъртък
Спанак с ориз в гювечета за вечеря в четвъртък
Спанак с яйца за обяд в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
5-6 бр. червени чушки (консервирани)
3 бр. яйца
200 г сирене
450 г кисело мляко
1/2 връзка пресен чесън
брашно
олио
сол
Изваждат се чушките от буркана, измиват се и се махат дръжките и семките (ако имат). Забърква се смес от яйцата и сиренето, като сместа трябва да е горе-долу течна. Пълнят се чушките със сместа, след което всяка чушка се овалва с брашно така че да не се разлее сместа. Чушките се пържат на силно сгорещено олио и от двете страни. Киселото мляко се разбива, към него се добавя ситно нарязания чесън и се добавя малко сол. Докато са още топли чушките се заливат с готовия сос.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари