8 Април 2012
377660
Попска яхния за обяд в понеделник
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
Задушено месо в тенджера под налягане за обяд във вторник
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
Богата фасул яхния за вечеря в сряда
Винен кебап за обяд в четвъртък
Спанак с ориз в гювечета за вечеря в четвъртък
Спанак с яйца за обяд в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
10-12 бр. чушки
300-400 г сирене
2 бр. яйца
100 мл олио
500 г домати
1 ч.л. сол
3 с.л. магданоз
3 с.л. брашно
Чушките се изтърбушват, измиват и надупчват на няколко места с нож. Пълнят се със смес от яйцата и сиренето. Отворът на всяка се потапя в брашното. Подреждат се в тава. Настърганите домати се смесват със солта, магданозът и олиото и с този сос се заливат чушките. Пекат се в загрята на 220 С фурна. Когато се позапекат се обръщат за да се опекат и от другата страна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари