8 Април 2012
377660
Попска яхния за обяд в понеделник
Кебап в йенска тенджера за вечеря в понеделник
Задушено месо в тенджера под налягане за обяд във вторник
Пълнени чушки с яйца и сирене за вечеря във вторник
Чушки бюрек със сос за обяд в сряда
Богата фасул яхния за вечеря в сряда
Винен кебап за обяд в четвъртък
Спанак с ориз в гювечета за вечеря в четвъртък
Спанак с яйца за обяд в петък
Шиш кебап за вечеря в петък
Попска яхния за обяд в понеделник
1 кг арпаджик
250 г лук
3 стръка праз лук
дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна, червен пипер
магданоз
2-3 с.л. доматено пюре
олио
1 с.л. брашно
оцет
чесън
лимонов сок
Ситно нарязания лук и праз пържим в горещо олио. Добавяме сол, червен и черен пипер. Като омекне лукът, прибавяме към него дребния лук на главички, обелен и измит. Прибавяме и дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна, магданоз. Доливаме малко вода и задушаваме, докато лукът омекне съвсем. Разбиваме брашното, доматеното пюре с малко оцет и вода. Добавяме към ястието и варим, като прибавяме и 5-6 скилидки чесън. Подправяме с черен пипер и лимонов сок.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари