Какво да сготвим от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Попска яхния за обяд в понеделник
377660

Попска яхния за обяд в понеделник

1 кг арпаджик
250 г лук
3 стръка праз лук
дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна, червен пипер
магданоз
2-3 с.л. доматено пюре
олио
1 с.л. брашно
оцет
чесън
лимонов сок

Ситно нарязания лук и праз пържим в горещо олио. Добавяме сол, червен и черен пипер. Като омекне лукът, прибавяме към него дребния лук на главички, обелен и измит. Прибавяме и дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна, магданоз. Доливаме малко вода и задушаваме, докато лукът омекне съвсем. Разбиваме брашното, доматеното пюре с малко оцет и вода. Добавяме към ястието и варим, като прибавяме и 5-6 скилидки чесън. Подправяме с черен пипер и лимонов сок.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft