29 Август 2012
357072
Бързи кифлички с бутер тесто
Кифлички с моркови
Кашкавалени кифлички
Лесни кифлички със сирене
Пухкави кифлички
Макови кифлички
Лесни кифлички
Бързо тесто за козуначени кифлички
Кифлчки с козуначено тесто
Кифлички с моркови
1 ч. ч. вода
30 г прясна мая
100 г захар
3 ч. ч. брашно
4 моркова
1/2 ч. л. краве масло
• Водата се загрява до 35-40 С и в нея се разбиват предварително размитата във вода и прецедена мая, захарта и пресятото брашно.
• Замесва се тесто.
• Морковите се почистват, измиват и смилат с машинка за месо.
• Замесват се с тестото и се оставя за 1-2 часа да втаса при температура 30-40 С.
• Оформят се кифлички и изпичат в затоплена фурна.
• Горещите кифлички с моркови се намазват с масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари