Кнедли от черен дроб
Кнедли с грис и прясно мляко
Кнедли с рукола и сухари
Кнедли с картофи
Кнедли от кайзер питки
Кнедли с кайсии
Кнедли с извара и плодове
Кнедли от хляб и маслини
Кнедли от кайзер питки
10 бр. кайзер питки (Kaiserbrotchen) - стари, сухи, поне от предния ден
500 мл прясно мляко
1/2 връзка магданоз
1 глава лук
1-2 ч.л. масло
3-4 бр. яйца
щипка прясно настъргано индийско орехче
сол
галета или брашно за сгъстяване
Нарязва се лукът на ситно и се задушава в мазнината до златисто. Магданозът се нарязва също на ситно, а хлябът на малки кубчета и всички продукти се разбъркват до получаване на плътно тесто за кнедли. Ако е малко рядко, може да се сгъсти с галета или брашно. Тестото се оставя да престои поне за 10 минути и след това от него се правят 8-12 кнедли които се пускат в слабо вряща подсолена вода и се варят 20 минути. Идеална гарнитура за печени меса със сосове.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари