Кнедли от черен дроб
Кнедли с грис и прясно мляко
Кнедли с рукола и сухари
Кнедли с картофи
Кнедли от кайзер питки
Кнедли с кайсии
Кнедли с извара и плодове
Кнедли от хляб и маслини
Кнедли с грис и прясно мляко
150 мл прясно мляко
бучка масло
сол и черен пипер
щипка индийско орехче
50 г грис
1 яйце
500 мл пилешки или зеленчуков бульон
• В тенджерка се изсипва млякото и към него се прибавят маслото, солта, черният пипер и индийското орехче.
• Течността се загрява на котлона, докато заври, след това се сваля.
• В нея се разтваря грисът, като се бърка, докато се получи гъста консистенция.
• Прибавя се разбитото яйце и се разбърква още веднъж.
• С лъжица се загребва част от сместа и се изсипва във врящия бульон.
• Всяка кнедла се вари в продължение на десетина минути, след което се изважда с решетеста лъжица.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари