Кнедли от черен дроб
Кнедли с грис и прясно мляко
Кнедли с рукола и сухари
Кнедли с картофи
Кнедли от кайзер питки
Кнедли с кайсии
Кнедли с извара и плодове
Кнедли от хляб и маслини
Кнедли с картофи
картофи - 1 кг, брашно - 1/4 кг, яйца - 2 броя, сол - на вкус, сирене - около 200 - 300 г, масло - 4 с.л.
Сварете картофите , обелете ги и ги намачкайте на пюре. Добавете брашното, яйцата и сол на вкус и замесете тестото.
Поръсете кухненския плот с малко брашно и оваляйте тънки и дълги пръчици от тестото. Отрязвайте парченца с дължина 2-3 см.
Леко ги оформяйте и ги пускайте да се варят в кипяща подсолена вода под капак.
Оставете кнедлите да врат, докато изплуват на повърхността на водата. Извадете ги с решетъчна лъжица в голямо плато на един ред.
Поръсете ги със сирене и отгоре подредете втори ред кнедли. Запържете маслото и попарете кнедлите.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари